Bilforum Moss

Uden biler stanner Norge

Spennende bilnyheter for 2018

Det er lett for de som akkurat har skaffet seg førerkort å få dilla på biler, men bilen er også et svært nyttig hjelpemiddel i hverdagen for hvermansen.

Bilteknologien utvikler seg stadig, og for hvert år er det vanlig å se nye og spennende teknologiske fremskritt. I 2018 er det tre utvalgte, populære biler som er spesielt spennende, nemlig:

 

Tre ulike biler med minst en ting felles – kjøreglede!

Hyundai Kona er en lekker SUV som drives av elektrisitet, med LED-lys som sparer på batteritiden siden de trekker lite strøm. Bremselysene er spesielt bemerkelsesverdige der de lyser opp i den smekre hekkspoileren, og til høyre for dashbordet er en stor og flott skjerm hvor du kan kontrollere og styre mange forskjellige innstillinger. Det moderne head-up displayet er en lekker ny innretning som du får mye nytte av, med viktig informasjon som hastighet og eventuelle advarsler som vil øke sikkerheten til deg og dine.

BMW i-8 Roadster har linjer og en design som er som skapt for frihet og kjøreglede, og er en hybridbil som bruker kun 0,2 liter per mil ved blandet kjøring. Motoren gir deg hele 374 hestekrefter, og det kan gå fra 0 til 100 km/t på under fem sekunder, tall som sikkert virker fristende på mange. Interiøret er et kapittel for seg selv, med stemningsfull LED-belysning i kupéen som gir en varm og hjemmekoselig følelse til både sjåføren og passasjerene. Bilen har to seter, med oppbevaringsrom bak slik at bilen likevel er praktisk, og interiøret kommer i flere stilige farger.

VW er som navnet tilsier en bil for folket, noe denne Poloen er et prakteksempel på. Her kan hele familien føle seg trygge med de nye sikkerhetssystemene, pluss store vinduer og soltak som gir ekstra godt med utsyn. Selvsagt har denne nye modellen intelligente assistentsystemer som hjelper føreren i kritiske situasjoner. Med den topp moderne teknologien er for eksempel det å ta en telefonsamtale enklere enn noen gang før, og det å skulle navigere seg frem til bestemmelsesstedet blir bare en lek. Selv om Polo fortsatt må sies å være en småbil, inneholder den nye modellen utstyr og teknologiske løsninger som kan måle seg med langt større konkurrenter.