Bilforum Moss

Uden biler stanner Norge

Refinansiering av gjeld ved bilkjøp

Har du kjøpt en ny bil og sitter igjen med uforutsett gjeld? Ble gjelden høyere enn forventet, sliter du med å betale?

BlueStep kan tilby deg å refinansiere gjelden for gunstige vilkår. Om du eier en bolig eller feriebolig kan dette stille som sikkerhet for lånet.

Gjeld og høye renter

Mange velger å ta opp forbrukslån eller betale med kredittkort når de får uventede eller høye betalingskrav. Dette er en kortsiktig løsning som ofte føler til en negativ gjeldspiral. Ved refinansiering av gjeld og smålån til ett samlet lån får du både færre betalinger per måned og en mer ryddig økonomi. Gjelden forsvinner ikke, men du kan redusere renteutgifter og gebyrer og på denne måte få en bedre oversikt over økonomien din. I tillegg kan du få en lengre nedbetalingstid slik at avdragene blir lavere.

Magne Gundersen er forbrukerøkonom i Sparebank1 – og også et kjent fjes for de av oss som ikke kan få nok av andres økonomiske ufører i “Luksusfellen”. Han tror at man allerede i 20-årene bør bli flinkere til å ikke la det skli ut med dyre vaner og et forbruk som overskrider både inntekt og betalingsdyktighet.

Bilkjøp

Hva er refinansiering?

Å refinansiere gjeld betyr at du erstatter eksisterende lån og gjeld med et nytt lån som har andre betingelser enn den opprinnelige gjeldsposten. Vi kan innvilge refinansiering om du allerede eier en bolig eller fritidsbolig, ved å bruke boligen som sikkerhet for lånet. Dette kan være praktisk for deg i hverdagen da du har muligheten til å samle alle smålån til ett lån, og på denne måten har du kun ett månedlig beløp å forholde deg til.

BlueStep gir deg en seriøs og grundig vurdering

Hos BlueStep blir du alltid møtt med førsteklasses service, og vi kan love deg at vi gir deg en seriøs og grundig vurdering av din fremtidige betalingsevne m du skulle ha betalingsproblemer etter å ha kjøpt bil. Velkommen til oss.