Bilforum Moss

Uden biler stanner Norge

Ønsket er ditt!

Skal du kjøpe årets gave eller overraske noen som har alt, er http://youwish.no/ ditt nettsted. Her kan du kjøpe gavekort og oppfylle dine kjæres drømmer med bare noen få tastetrykk. Len deg tilbake med smarttelefonen og finn den ultimate opplevelsen du ønsker å overraske med. Velg mellom 300 opplevelser og overrask en du er glad i med et utrolig gavekort i innboksen eller i postkassen. Verdibevis kan sendes på kun 5 minutter, eller du kan få din unike gave sendt i en flott gaveeske i posten. Husk din personlige hilsen før du booker en opplevelse for livet. Alle tjenester har 1 års bytterett uten ekstra kostnader.

YouWish tilbyr opplevelser for både han og henne. Har vennen din alltid improvisert brødrene Solberg på bilbanen, kan han endelig få prøve seg bak rattet! Med fire runder på banen i enten en lekker Ferrari eller Porche, kan han oppleve drømmen med YouWish. På forhånd vil en dreven instruktør gi teoretisk ferrarigjennomgang av bane og kjøreteknikk. Før veilederen blir med på ferden, får også kompisen din de nyttige tipsene for virkelig å håndtere bilen som en ekte racerbilkjører. De vil aldri glemme dagen de kjørte supersportsbil!

Ønsker du å overraske din kjære på jubileumsdagen, finner du flere kupp hos YouWish. Til henne eller han som har alt, hva er vel bedre enn en flott opplevelse med sin kjære? Legg opp til en tur dere begge sent vil glemme. Start med et gavekort på et fjordcruise i Oslofjorden. Ved servering av rekene på turen, kan du legge en personlig gaveeske fra Youwish framfor henne med et gavekort på et luksuriøst spahotell i Sverige. Hun kommer garantert til å sette pris på din overraskelse.

Har du flotte ansatte på arbeidsplassen? Hva med et gavekort på RIB-safari i Oslo, Trondheim eller Bergen til de ansatte? Bonuser og gaver til en dedikert stab blir alltid satt pris på!