Bilforum Moss

Uden biler stanner Norge

Mye penger å spare

Er du prisbevisst finnes det mye penger å spare rundt omkring, og de pengene du sparer kan du faktisk bruke på drømmebilen din!

Det er vår i luften og det betyr at vi nordmenn begynner å bevege oss ut i gatene igjen, vi setter oss på sykler med og uten motor, vi tar bena fatt eller vi tar fatt i bilen vår og gjør den klar til lange turer til våre favorittsteder. Men biler krever mye vedlikehold, og det kommer alltid nye ting til som vil gjøre kjøreturen din ekstra fin, så det kan lønne seg å spare penger slik at du kan gjøre hva du vil med bilen din. Derfor gir vi deg noen tips for hvordan du enkelt kan få ekstra kroner til å legge i utstyr til bilen.

Sparetips

  1. Vær bevisst på hva og hvor du handler. Følg med i kundeaviser og kataloger og hold deg oppdatert på de gode tilbudene. De fleste butikker kjører 10 krs marked med noen ukers mellomrom, eller -40% kampanjer. Da lønner det seg å handle inn det du trenger for 1 til 2 mnd av disse produktene. Du kan også sjekke Rabattkod Norge sine websider for å finne rabattkuponger, også på bilprodukter.
  2. Gå gjennom avtaler for bank, lån, mobil, strøm og forsikringer. Dette er områder hvor det lønner seg å være utro mot banken din om de ikke gir deg gode renter og lave gebyrer. Du kan faktisk spare flere tusen kroner i året om du bytter disse leverandørene til billigste alternativene.
  3. Handle møbler og annet utstyr til hjemmet brukt eller på salg. Med de shabby chic trender som er i dag, kan man få utnyttet fine brukte møbler ved å male eller redesigne dem.
  4. Et tips som vi skal gi, er å selge det du ikke trenger! Om boden eller garasjen din flyter over av ting og tang du har kjøpt i årenes løp, men som du ikke bruker? Finn sider på nettet hvor du kan selge dem!
  5. Bruker du mye penger på trening hver måned? Du kan jo faktisk trene gratis ved å løpe, sykle eller trene styrke hjemme. Det er gode penger spart!
  6. Følg opp selvangivelsen din, se nøye på hva som er ført opp og ikke minst sørg for at du får de fradrag du har krav på. Det finnes også mye du kan gjøre for å sørge for at du får større fradrag, som for eksempel spare i BSU hvert år.
  7. Benytt deg av fordelsprogrammer både i dagliglivet og på reiser. COOP for eksempel gir medlemmene sine en viss prosentandel på alt som handles, tilbake hvert eneste år. Forskjellige fagforeninger har også mye gode avtaler som du kan benytte deg av.

Med de kronene du sparer kan du for eksempel skaffe deg drømmeanlegget til bilen eller de felgene du har drømt om. Du kan kanskje skaffe nye dekk så du kan reise på den lange bilferien du har ønsket deg lenge?  Lykke til med sparingen din!

Felger